Дерев'яні артефакти з Райковецького городища - Сергєєва, М.С. (Археологія і давня історія України, 2018)
Аналіз дерев'яних артефактів з Райковецького городища уможливив визначити деревину — сировину для місцевої деревообробки, використання її для зведення захисних конструкцій і будівель, а також дрібних побутових виробів.