Пластика з трипільських поселень Канівського Подніпров'я: нові надходження - Овчинников, Е.В. (Археологія і давня історія України, 2018)
Проаналізовано пластику трипільської культури, що походить з поселень Канівського Подніпров'я і зберігається у Наукових фондах Інституту археології НАН України.