Односічний кинджал IV ст. до н. е. з нижнього Подніпров'я - Шелехань, О.В. (Археологія і давня історія України, 2018)
Подано скіфський комплекс IV ст. до н. е. з оригінальним односічним кинджалом північнобалканського типу.