Археологічне та археомагнітне датування волинцевських комплексів Ходосівського поселення - Комар, О.В. (Археологія і давня історія України, 2018)
У статті здійснено верифікацію результатів археомагнітного датування двох жител волинцевської культури з поселення Ходосівка-Козаків яр за допомогою сучасних археологічних даних та програмного додатку Matlab tool for archaeomagnetic dating.