Археозоологічні матеріали Шестовицького могильника в колекціях Інституту археології - Хамайко, Н.В.; Яніш, Є.Ю. (Археологія і давня історія України, 2018)
У статті здійснюється огляд та короткий аналіз археозоологічних матеріалів з досліджень Шестовицького могильника, що зберігаються в Інституті археології НАН України.