Числові закономірності та таймерне кодування інформації - Осадчий, Є.О.; Осадчий, О.Є.; Скуратовський, Р.В. (Штучний інтелект, 2017)
У статті пропонується стратегія розширення методів кодування інформації для уніфікації ідентифікації об’єктів пізнання. На основі відомих важливих числових закономірностей виявляються нові, що можуть знайти застосування в комп’ютерах майбутнього.