Система керування комплексом електрофільтрації та деструкції газових викидів з елементами штучного інтелекту - Богуславський, Л.З.; Овчиннікова, Л.Є.; Козирєв, С.С. (Штучний інтелект, 2017)
Розроблено інтелектуальну систему керування комплексом електрофільтрації та деструкції, яка забезпечує коригування параметрів високовольтних високочастотних електричних імпульсів відповідно до поточного складу екологічно небезпечних промислових газових викидів, що дає змогу забезпечити ефективну деструкцію усіх вагомих складових газових викидів у процесі обробки.