Керамічний комплекс з гончарного горна середини XV — початку XVI ст. з Кам'янця-Подільського - Старенький, І.О.; Болтанюк, П.А.; Левінзон, Є.Ю. (Археологія і давня історія України, 2018)
У статті аналізується керамічний комплекс з розкопок гончарного горна середини XV — початку XVI ст., розкопаного 2016 р. на території Кам'янця-Подільського по вул. Троїцькій, 4А. Гончарні вироби розподілено на види посуду. За конфігурацією профілю вінець виділено типи та підтипи.