Чи збереглись у метеоритах структурно-мінералогічні прикмети первісної акреції в протопланетній туманності? - Семененко, В.П. (Українське мінералогічне товариство, 2007)
Наведено структурно-мінералогічні та хімічні характеристики вуглистого ксеноліту із хондриту Кримка, в якому збереглися прикмети первісної полістадійної акреції мінерального пилу протопланетної туманності. Вперше знайдені гіпотетичні пухкі пилові кульки, із яких найімовірніше утворились хондри.