VII з’їзд Українського мінералогічного товариства - Черниш, Д.С. (Українське мінералогічне товариство, 2007)
3–4 жовтня 2006 р. у Києві в Інституті геохімії, мінералогії та рудоутворення НАН України (ІГМР НАН України) відбувся VII з’їзд Українського мінералогічного товариства (УМТ).