Параметризація економічного збитку від погіршення/знищення екосистемних послуг - Веклич, О.О. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Уперше здійснено параметризацію економічного збитку від погіршення/знищення екосистемних послуг. Запропоновано та послідовно розкрито базову формулу опису загальної величини цього збитку як агрегованого показника, а також визначено його основні складові, формуючи опорне підґрунтя здійснення його конкретизованої оцінки, що за потреби виконується професійними оцінювачами, ліцензованими Міністерством екології та природних ресурсів України.