Захист інформаційних технологій та кібербезпека (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 25 вересня 2019 року) - Савчук, М.М. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді висвітлено низку найважливіших досліджень з розроблення методів захисту інформації, інформаційних технологій, математичного апарату криптографії та криптоаналізу, стеганографії, а також технічних засобів та правових засад кібернетичної безпеки. Підкреслено необхідність подальшого розвитку цього напряму в Україні та актуальність підготовки висококваліфікованих кадрів у сфері захисту інформації та безпеки кіберпростору.