Регіональний вимір розподілу рентних платежів у лісокористуванні - Сундук, А.М.; Голуб, О.А.; Гамзина, О.М. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Досліджено проблему нарахування та збору рентних платежів у регіональному вимірі. Виявлено особливості формування реальних та потенційних рентних платежів. Проаналізовано показники рентної ефективності та фінансової збалансованості. Визначено напрями поліпшення рентної політики у сфері лісокористування.