Оцінка ефективності землеустрою та землевпорядкування - Третяк, А.М.; Третяк, В.М.; Малашевська, О.А. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Проаналізовано соціально-економічний стан розвитку землекористування; незважаючи на наявний економічний потенціал, обґрунтовано необхідність подальшого вдосконалення землеустрою та землевпорядкування. Наведено показники комплексної оцінки ефективності землеустрою та землевпорядкування на місцевому рівні, зокрема запропоновано систему критеріїв оцінки рівня їх економічної, екологічної та соціальної ефективності.