Варфоломій Степанович Савчук (до 70-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2015)
17 вересня 2015 р. виповнилося 70 років відомому історику науки і техніки, доктору історичних наук, професору Варфоломію Степановичу Савчуку.