Прогресивні технології спікання матеріалів у електромагнітних полях (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 9 жовтня 2019 р.) - Рагуля, А.В. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді висвітлено основні результати наукових досліджень процесів спікання матеріалів у електромагнітному полі та розробки Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України зі створення передових ефективних методів виготовлення керамічних та металокерамічних матеріалів і виробів складної форми, в тому числі для потреб цивільної і військової техніки.