Український математик Владислав Кирилович Дзядик (до 100-річчя від дня народження) - Самойленко, А.М.; Задерей, П.В.; Задерей, Н.М.; Нефьодова, Г.Д. (Вісник НАН України, 2019)
Цього року математична спільнота відзначала 100-річчя від дня народження відомого українського вченого, фахівця в галузі математичного аналізу, який отримав важливі результати в теорії наближення функцій, автора фундаментальних праць, пов'язаних з конструктивною теорією функцій та диференціальних і інтегральних рівнянь, заслуженого діяча науки і техніки України (1991), лауреата премії ім. М.М. Крилова НАН України (1991), завідувача відділу теорії функцій Інституту математики НАН України (1963–1990), доктора фізико-математичних наук (1960), професора, члена-кореспондента НАН України (1969) Владислава Кириловича Дзядика.