Моніторинг наукового забезпечення пріоритетного напряму розвитку науки і техніки "Інформаційні та комунікаційні технології" - Куранда, Т.К.; Кочеткова, О.П.; Осадча, А.Б. (Наука, технології, інновації, 2019)
У статті представлено результати авторського дослідження напряму “Інформаційні та комунікаційні технології”, що є одним із шести пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки на період до 2020 р.