Формування нової політики підвищення інвестиційної привабливості об’єктів природно-заповідного фонду України - Махінько, Р.Г. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Запропоновано нові підходи до формування сучасної політики підвищення інвестиційної привабливості об’єктів природно-заповідного фонду України. Визначено зміст ключових механізмів державного управління, що використовуються з метою реалізації відповідної стратегії у зазначеній сфері, та наведено пропозиції щодо їх удосконалення.