Концепт управління процесом обліку основних засобів - Одношевна, О.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Розглянуто сучасні аспекти управління процесом обліку основних засобів у сучасних умовах. Проаналізовано вплив неякісного управління в контексті оптимального використання активів підприємства. Розроблено оптимізаційний механізм та запропоновано теоретико-схематичний напрям удосконалення управлінського концепту щодо обліку основних засобів.