Особливості формування фіскальної політики у водогосподарському комплексі в умовах децентралізації - Колтунович, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Розглянуто проблемні аспекти фінансово-бюджетної децентралізації в Україні та визначено пріоритетні напрями її вдосконалення. Вивчено зарубіжний досвід фінансування місцевими громадами функцій водокористування. Проаналізовано стан та перспективи інноваційного розвитку регіонів України. Запропоновано низку першочергових заходів і дієвих механізмів щодо збільшення ресурсної бази інноваційно-технологічної модернізації водогосподарського комплексу на регіональному та, зокрема, національному рівнях.