Дослідження багатошарового поселення Іванків 3 у 2014—2015 рр. - Чміль, Л.В.; Козюба, В.К.; Оленич, А.М. (Археологія і давня історія України, 2019)
Статтю присвячено публікації результатів дослідження об'єкта другої половини XIII — початку XIV ст. на багатошаровій пам'ятці Іванків 3, розташованій в Іванківському р-ні Київської обл.