Матеріали до вивчення рибальського промислу у Дубні в XVI—XVIIІ ст. - Пшеничний, Ю.Л. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті подано огляд нових археологічних та зооархеологічних джерел, які висвітлюють рибальський промисел на території Дубна в XVI—XVIII ст.