Розвиток річкової інфраструктури як елемента аграрної логістики в контексті ресурсозберігаючої політики - Іртищева, І.О.; Бойко, Є.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2016)
Обґрунтовано основні стратегічні орієнтири функціонування логістичної інфраструктури як елемента аграрної логістики в контексті ресурсозберігаючої політики. Досліджено сучасний рівень розвитку логістичної інфраструктури в регіоні, визначено її перспективи в аграрному секторі економіки.