Випробування фунгицидів для захисту молодих культур дуба від ураження збудником борошнистої роси - Болтенков, Ю.О.; Стовбуненко, Д.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Випробувано 7 фунгіцидів для обробки трирічних культур дуба з метою їх захисту від борошнистої роси. Ураженість рослин збудником хвороби у дослідних варіантах виявилася у 5 – 53 рази меншою порівняно з контролем.