Зброя раннього залізного віку з колекції Кам'янського історичного музею - Ляшко, Ю.Ю. (Археологія і давня історія України, 2019)
Статтю присвячено опису зразків зброї доби раннього заліза, які зберігаються в експозиції Історичного музею Кам'янського державного історико-культурного заповідника Черкаської обл.