Верхньопалеолітична стоянка Пушкарі ІІІ - Васильєв, П.М.; Дудник, Д.В. (Археологія і давня історія України, 2019)
Вводиться до наукового обігу крем'яна колекція зі стоянки Пушкарі ІІІ, що походить з поверхневих зборів. Отриманий матеріал має низку характерних особливостей, які відрізняють його від відомих комплексів Пушкарі І і Погон.