Нова епіграфічна пам'ятка давньоруського часу з околиці Києва - Зоценко, І.В.; Васильєва, М.А.; Січінава, Д.В. (Археологія і давня історія України, 2019)
Розглянуто фрагмент амфори з графіті з поселення Феофанія, знайденого під час розкопок Архітектурно-археологічної експедиції у 2016 р.