Матеріали доби пізньої бронзи з поселення Мохнач П - Корохіна, А.В.; Колода, В.В. (Археологія і давня історія України, 2019)
Вводяться до наукового обігу матеріали доби пізньої бронзи з поселення Мохнач П на Сіверському Дінці, представлені здебільшого керамікою. Обробка керамічної колекції включає її розподіл у просторі культурного шару, аналіз форм, орнаментації, об'ємів та характеристик формувальних мас. Матеріали віднесено до зрубної спільноти і датовано XVII—ХVІ ст. до н. е.