Аналіз моделі прогнозу росту за середньою висотою штучних насаджень сосни Полісся України - Терентьєв, А.Ю.; Бала, О.П.; Володимиренко, В.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Проведено порівняння показників прогнозування середньої висоти з існуючими нормативами для соснових насаджень. Доведено можливість застосування моделей прогнозу росту для насаджень, у яких проведено рубки догляду різної інтенсивності.