Проекти музейного спрямування як чинник модернізації музейної галузі України - Ключко, Ю.М. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Стаття присвячена розгляду проектних ініціатив, їх сутності та значущості в контексті сучасної культури і музейної практики; загальнотеоретичному аналізу типології та класифікації музейних проектів, характеристиці особливостей розвитку музейного проектування в Україні.