Випробування гербіцидів у трирічних культурах дуба звичайного - Болтенков, Ю.О.; Стовбуненко, Д.В.; Мостепанюк, А.А. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Проведені дослідні обробки гербіцидами трирічних культур дуба. Вивчено вплив гербіцидів на ріст культур дуба при внесенні препаратів у різні строки протягом вегетаційного сезону періоду.