Вартісні визначення надроресурсного виробництва - Бодюк, А.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2015)
Розробляються теоретичні положення надроресурсного виробництва. Проаналізовано економічні й технологічні напрями процесів вилучення надрових ресурсів з їх природного середовища. Поділено на види виробничі процеси з пошуку і розвідки в природному середовищі автогенезних ресурсів. Запропоновано обліковувати види затрат на організоване надроресурсне виробництво.