Оцінка найкращого наближення сумовних функцій двох змінних через коефіцієнти Фур'є - Кононович, Т.О. (Український математичний журнал, 2004)
Отримало виражену через коефіцієнти Фур'е оцінку зверху найкращого наближення в метриці L періодичних сумовних функцій двох змінних. Розглянуто функції, які можна зобразити тригонометричиими рядами з коефіцієнтами, що задовольняють двовимірний аналог умой Боаса — Теляковського.