Згортки сингулярних функцій розподілу - Виннишин, Я.Ф. (Український математичний журнал, 2004)
Побудовано приклад, який показує, що природні обмеження на скінченні згортки сингулярних розподілів не гарантують чистоту граничного розподілу.