Про насичення лінійних методів підсумовування рядів Фур'є у просторах Spφ - Шидліч, А.Л. (Український математичний журнал, 2004)
Розглядається питання насичення лінійних методів підсумовування рядів Фур'є у просторах Spφ,р>0. Показано, що насиченість лінійного методу, а також порядок насичення не залежать від вибору параметрів X,ϕ, що визначають простір Spφ(X).