До історії розвитку матеріалів для відновлення деталей сільськогосподарських машин зварюванням і наплавленням - Герук, C.М.; Сукманюк, О.М. (Питання історії науки і техніки, 2018)
Постійне підвищення вартості енергоносіїв, які використовуються у процесі відновлення деталей за допомогою електричної дуги, змушує ставити перед дослідниками, науковцями і виробниками завдання щодо можливості створення ефективніших та економічніших матеріалів для відновлення деталей сільськогосподарських машин. Робота присвячена складному і актуальному питанню розвитку матеріалів для відновлення деталей сільськогосподарських машин зварюванням і наплавленням.