Модернізація блоку приготування горючої суміші в мотоциклах серії «Дніпро» - Никончук, Д.О. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті аналізується діяльність Київського мотоциклетного заводу в модернізації карбюраторів на мотоциклах серії "Дніпро". Представлені відмінності в характеристиках карбюраторів, встановлених на всіх серійних моделях. Серія мотоциклів "Дніпро", стала найуспішнішою з усіх, що випускалися на Київському мотоциклетному заводі.