Темпоральні процедури та алгоритми - Зубенко, В.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Уводиться поняття темпоральної процедури та алгоритму як засобів подання функціональних співвідношень в абстрактних динамічних системах. Розглядається проблема синтезу та аналізу таких процедур та алгоритмів.