Великі світи малої прози - Деркачова, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Ткаченко Т. Онтологічний вимір української малої прози кінця ХІХ – ХХ століть : монографія. – Київ: Освіта України, 2017. – 470 с.