Критичні випадки π-стійкості неавтономного квазілінійиого рівняння n-го порядку - Вітриченко, І.Є. (Український математичний журнал, 2004)
Одержано достатні умови π-стійкості тривіального розв'язку квазілінійного рівняння n-го порядку.