Некоторые спектральные свойства оператора энергии для бесконечной системы в магнитном поле - Самойленко, В.Г. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджено форм-суму збуреного потенціалом нескінченновимірного оператора енергії для систем у магнітному полі. Крім того, досліджено зміну спектра оператора енергії при збуренні його потенціалом.