Задача Неванлинны - Пика для стильтьесовских матриц-функций - Дюкарев, Ю.М. (Український математичний журнал, 2004)
Розглянуто інтерполяційну задачу Неванлінни — Піка для стільтьєсовських матриць-функцій. Отримано дна критерії невизначеності задачі Неванлінни - Піка з нескінченним числом вузлів інтерполяції. У невизначепому випадку загальний розв'язок задачі Неванлінни — Піка описано у термінах дробово-лінійних перетворень.