Оценки групп отклонений сумм Фабера и сильная суммируемость рядов Фабера на классах ψ-интегралов - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2004)
Встановлепо верхні межі групп ϕ∗-відхилень сум Фабера на класах ψ-інтегралів у комплексній області введених О. I. Степанцем.