Повна асимптотика відхилення від класу диференційовних функцій множини їх гармонійних інтегралів Пуассона - Жигалло, К.М.; Харкевич, Ю.І. (Український математичний журнал, 2002)
Отримано повний асимптотичний розклад величин E(N,Aρ)C— верхніх меж відхилень, на класі диференційовних функцій Wr та класі W⁻r спряжених до них, їх гармонійних інтегралів Пуассона.