Про граничний розподіл інтегралів від дробових процесів - Ільєнко, А.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлюються граничні теореми для інтегралів від дробових процесів т а вивчається асимптотична поведінка моментів таких інтегралів.