Властивості розв'язків задачі Коші для еволюційних суттєво нескінченновимірних рівнянь - Мальцев, А.Ю. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджуються властивості розв'язків задачі Коші для еволюційних рівнянь із суттєво нескінченновимірними еліптичними операторами.