Наближення операторами Фур'е ω¯-інтегралів неперервних функцій, заданих на дійсній осі - Соколенко, І.В. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено асимптотичні формули відхилень операторів Фур'є на класах неперервних функцій Cψ∞ і C^ψ¯Hω в рівномірній метриці. Отримано асимптотичні закони спадання функціоналів, які характеризують задачу про одночасне наближення ψ¯-інТегралів неперервних функцій за допомогою операторів Фур'є в рівномірній метриці.