Неравенства типа Джексона и точные значения поперечников классов функций пространствах Sp,1 ≤ p < ∞ - Вакарчук, С.Б. (Український математичний журнал, 2004)
У введених О. І. Степанцем просторах Sp,1≤p<∞ одержано точні нерівності типу Джексона та обчислено точні значення поперечників класів функцій, визначених за допомогою усереднених модулів неперервності m-го порядку.