О случайных мерах па пространстве траекторий и сильных и слабых решениях стохастических уравнений - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджуються стаціонарні випадкові міри на просторах послідовностей або функцій. Запропоновано нове означення сильного розв'язку стохастичпого рівняння. Доведено, що існування слабкого розв'язку у звичайному сенсі є еквівалентним існуванню сильного мірозначиого розв'язку.